Menu Sluiten

Wat is infrarood verwarming?

Infraroodverwarming is een makkelijke, duurzame en gezonde manier om ruimtes mee te verwarmen. Een energiebesparend alternatief voor de standaard gaskachel verwarming. Je kan infraroodpanelen gebruiken om het hele verwarmingssysteem te vervangen of een paneel plaatselijk toe te voegen. Door de makkelijke installatie met een stekker kan je het overal toepassen.

Met infraroodpanelen kan je ruimtes onzichtbaar en efficiënt verwarmen door alleen het paneel aan te doen waar jij bij zit.In tegenstelling tot standaard verwarmingen verwarmt infrarood stralen niet de lucht, maar het persoon en de oppervlakte. De ruimte wordt snel warm.

Voordeligste alternatief

Het systeem van infrarood verwarming is vele malen goedkoper dan bijvoorbeeld een warmtepomp. Er hoeft niet direct, of veel minder, geïsoleerd te worden om het effectief te laten werken. Daarnaast ben je niks kwijt aan service- en onderhoudskosten. De panelen zijn makkelijk schoon te maken met een doekje en ze zijn eenvoudig te installeren. Je bespaart dus ook op installatiekosten, je ruimte wordt efficiënter ingericht door het weghalen van de wandradiatoren en je kan genieten van comfortabele stralingswarmte. Infraroodpanelen werken op energie waardoor je minder afhankelijk bent van aardgas voor het verwarmen van je huis. Met infraroodverwarming hoef je geen wooncomfort in te leveren voor een duurzamer huis!

Infraroodpanelen

Zonder frame – Diverse formaten – Kleine wandafstand – Lokaal verwarmen – Geen opwarmtijd – Dunne constructie

Bevestigen infraroodpaneel en stekker

Geen enkele andere verwarming biedt jou zoveel variëteit aan design en is ook nog duurzaam en kosten besparend! Neem contact op bij interesse en vragen.